Activiteiten

3° Open Golftoernooi

Golf is een sport voor jong en oud!
Dit was ook de mix die we zagen op vrijdag 16 oktober 2015, bij het evenement.

Onze club organiseerde haar derde open golftoernooi. En de opkomst was talrijk. Iedereen, zowel leden als niet-leden, nam enthousiast deel aan de golfactiviteiten. Ondanks de afwezigheid van de zon, waren de weergoden ons nog goed gezind.

Voor diegenen die kennis maakten met deze sport, werd een initiatie voorzien door de golf professionals, Mattias Van Hoyweghen en Diemar Geudens van Golfclub Krokkebaas. Niet zomaar wat uitleg... er was een pittige puttingwedstrijd aan verbonden! De kenners konden zich uitleven in het golftoernooi. De 18 holes werden gespeeld in de vorm van Four Ball Best Ball. Het doel om onze ondernemers te laten ontspannen maar ook inspannen, was gelukt.

Daarna volgde  een heuse prijsuitreiking, waarvoor wij graag Autobedrijf Buslot, Restaurant Kokarde, Intersig, Molcon Interwheels, Moore Stephens Verschelden, Transport Macharis en Brouwerij Malheur willen bedanken. De eerste twee prijzen gingen, niet zonder de motiverende hulp van hun twee flightgenoten, naar Hugo Van den Broecke en Luc Macharis. Zij waren dan zo erkentelijk en hoffelijk om deze door te geven aan hun filghtpartners,  Leen Tobback en Els Buslot.

Tijdens de receptie keuvelde onze ondernemers nog gezellig na en genoten van een deugddoend drankje en heerlijke broodjes.

Iedereen heeft met volle teugen genoten! Voor herhaling vatbaar, toch?!

Deze website wordt opgemaakt binnen het project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren.

Concilio, een project met de steun van Agentschap Ondernemen

Project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren
Webdesign by IT1
Verklaring over cookies