Activiteiten

4° Open Golftoernooi

Op vrijdag 7 oktober 2016 organiseerden we ons 4° Open Golftoernooi.
Zoals de foto's het aantonen, zat de sfeer er in. Dit sportief event was er opnieuw eentje om in te kaderen.

De deelnemers aan de initiatie kregen hun deskundige golfinwijding van de clubmanager Jozef Leybaert. De puttingwedstrijd zette hen op scherp. Zij zijn er alvast van overtuigd dat golf meer is dan 'op een balletje slaan'. De ervaren golfers leefden zich uit tijdens het toernooi met formule four ball best ball en dit over 18 holes. Ook dit jaar zat het weer mee, wat leidde tot een aangename en sportieve namiddag.

Met de prijsuitreiking werden zowel de experts als de beginners erkend voor hun prestaties. Autobedrijf Buslot, restaurant Kokarde, brouwerij Malheur, brouwerij Vicaris, Molcon Interwheels, Moore Stephens Verschelden, Transport Macharis, Voka Dendermonde en Hugo Van den Broecke waren de sponsors voor deze prijzentafel. Een hartelijke dank voor hun bijdrage!

Na het actieve deel volgde nog een receptie waar relax werd genoten van een heerlijk glas en lekkere broodjes. Er werd veel gepraat maar vooral gelachen.

Gezelligheid ten top!

 

 

 

 

Deze website wordt opgemaakt binnen het project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren.

Concilio, een project met de steun van Agentschap Ondernemen

Project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren
Webdesign by IT1
Verklaring over cookies