Activiteiten

Golftornooi

Business Club Dendermonde organiseerde vrijdag op 4 oktober haar eerste golftornooi !

Leden die over een golfvaardigheidsbewijs beschikten konden aan een echte wedstrijd deelnemen en strijden voor de titel van beste BCD golfer van het jaar.

Alle andere leden konden via een golfinitiatie kennismaken met de golfsport en via een putting-tornooi onder elkaar uitmaken wie de beste leerling is.

Na het vieren van de overwinning was er mogelijkheid om te verbroederen en de overwinning te vieren met een hapje en een drankje.

Veel deelnemers, prachtig najaarsweer, een goede organisatie, een warm onthaal en leuke prijzen waren de ingrediënten van ons eerste golftornooi. Iedereen was het erover eens: dit was ons eerste maar zeker niet het laatste golftornooi!

 

Deze website wordt opgemaakt binnen het project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren.

Concilio, een project met de steun van Agentschap Ondernemen

Project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren
Webdesign by IT1
Verklaring over cookies