Activiteiten

Online Sweet and Bitter Tasting

Online Sweet and Bitter Tasting

Op 27/05/2021 stonden onze bestuursleden paraat bij de koffiebranderij Agostini voor een eerste digitale ontmoeting met onze leden.
Ieder lid mocht reeds een box ontvangen met koffie, koekjes en een french press.

Stijn Vandenberghe zorgde voor de koffie en Leo Borms van La Confiance bracht de speculoos aan. DDS was de sponsor voor het gereedschap.

Tijdens de digitale sessie kregen onze leden uitgebreide uitleg over de ideale manier van koffiezetten. Aan de andere kant van de Teamslijn konden ze dit experiment eigenhandig meedoen. En geen koffie zonder koekje... Leo vertelde over in geur en kleur over zijn speculoos.

Uit het succes van dit event rolde het idee om aan al onze leden de kans te geven zich digitaal voor te stellen aan elkaar.
Wordt vervolgd!!

BCD Team

 

 

 

 

Deze website wordt opgemaakt binnen het project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren.

Concilio, een project met de steun van Agentschap Ondernemen

Project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren
Webdesign by IT1
Verklaring over cookies