Activiteiten

Zomer BBQ 2015

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert BCD net voor de zomervakantie een BBQ voor haar leden. Dit jaar zijn we te gast bij DTTS (Dendermondse Truck en Trailer Service - Aerts Trucks) in het Hoogveld.

Per aangesloten BCD lid kunnen 2 personen gratis deelnemen aan dit event. Deelname van extra personen is mogelijk mits een bijdrage van 70€ (incl BTW). Ook als niet BCD lid bent u van harte welkom om te komen proeven van de voordelen van onze club. Per deelnemer vragen we eveneens 70€ (incl BTW) in de kosten.

Vooraf inschrijven is verplicht (via de inschrijf button) en dit vóór 16 juni 2015.

We worden  om 18u00 verwelkomt met een glas en hapje. Rond 19u00 gaan we aan tafel. Tijdens een korte speech van de voorzitter worden we geïnformeerd over de stand van zaken van de werking van BCD.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van VOKA en DDS. Uiteraard zijn we DTTS enorm dankbaar voor het gratis ter beschikking stellen van hun infrastructuur. 

Hopelijk tot dan !

 

 

Deze website wordt opgemaakt binnen het project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren.

Concilio, een project met de steun van Agentschap Ondernemen

Project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren
Webdesign by IT1
Verklaring over cookies