Activiteiten

Zomer BBQ 2019

Beste

Op 21 juni aanstaande zal er bij de BMW garage Gregoir onze jaarlijkse zomerBBQ plaatsvinden, maar dit jaar wordt het een bijzondere editie!

Business Club Dendermonde en Business Club Hamme hebben de handen in elkaar geslagen en dat bracht ons tot een vernieuwde versie van dit event. Het wordt gewoonweg super en met de twee clubs samen is netwerken nog idealer.

Om te beginnen gaan we dit keer door tot latere uurtjes. Tijdens de BBQ zullen jullie kunnen genieten van een life band die het geheel zal opluisteren. Ervoor, ertussen en erna zal een DJ ons verwennen met muziek dat wordt afgestemd op de sfeer die er zal heersen.

Traditiegetrouw is er ook de speech. Deze keer komen twee voorzitters aan het woord, nl Hugo Van den Broecke - BCD en Ivo Vermeeren - BCH.

Het Gregoir-team zorgt daarenboven voor enkele leuke verrassingen.

Neem een kijkje in de flyers hier bijgevoegd voor meer info.

Wees erbij! Wij kijken alvast uit naar jullie komst!

 

Deze website wordt opgemaakt binnen het project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren.

Concilio, een project met de steun van Agentschap Ondernemen

Project Concilio, een project waarmee Voka Oost-Vlaanderen - gesteund door de Vlaamse overheid - interbedrijfssamenwerking op bedrijventerreinen wil optimaliseren
Webdesign by IT1
Verklaring over cookies